Schmiedmann BMW Treffit 2018, Helsinki, 10.5.2018

Tapahtuman tiedot

Schmiedmann Suomi järjestää jälleen BMW-henkisen Schmiedmann BMW Treffit autotapahtuman TO 10.5.2018 Helsingissä Schmiedmann Suomen toimipaikan parkkipaikalla (MotorCenterin alue).

Tapahtuma on suunnattu BMW-henkilöautojen omistajille sekä niistä kiinnostuneille. Idea on kerätä BMW-harrastajat yhteen viettämään mukava päivä.

Tarjolla Hyviä Tarjouksia Kaikista tuotteista (varastossa tai ei) eli voit myös tilata tuotteita paikan päällä tarjoushintaan !

Voit myös tuoda autosi näytteille ja voittaa upeita palkintoja sarjoissa Yleisön valinta ja Schmiedmann Award 2018. Lähetä ilmoittautumisesi sähköpostilla viimeistään TI 8.5. osoitteeseen hakemus@schmiedmann.fi (nimi, auton tiedot ja puhelinnumerosi).

Jos et halua tuoda autoasi näytteille, tule osallistumaan muihin kilpailuihin, esim ajosimulaattori kisaan tai nauttimaan muuten hienoista autoista ja hyvästä seurasta.

Tapahtuma on jo Viides Suomessa ja tarkoituksena on tehdä siitä vuosittainen mukava tapahtuma kaikille BMW autoista pitäville. Tapahtuma on kaikille avoin.

Ajankohta

10.5.2018 klo 10.00 – 14.00

Sijainti kartalla

Jaa tapahtuma

Autotapahtumat.com kerää taas tulevia autotapahtumia ympäri Suomen. Ilmoita vuoden 2020 tapahtumasta suoraan meille tästä!
+