LakeusVintage, Seinäjoki, 5.5.-6.5.2018

Tapahtuman tiedot

LakeusVintage – Clothing & Styling & Cruising

Kun kaksi harrasteajoneuvon omistajan vaimoa saivat idean tapahtumasta, jonka tavoite on mahdollistaa jotain sellaista, mitä ei näillä leveysasteilla ole aiemmin koettu syntyi LakeusVintage – Clothing & Styling & Cruising.

LakeusVintage järjestetään Gasoline Motor Show´n yhteydessä 5.-6.5.2018 Seinäjoella.

Clothing & Styling
Seinäjoki Areenaan rakennetaan LakeusVintage-osasto, johon kävijät pääsevät osana Gasoline Motor Show -näyttelyä. Kävijälle annetaan mahdollisuus ostaa LakeusVintage´sta retro- ja vintagehenkisiä vaatteita, asusteita ja tuotteita. Lisäksi LakeusVintagesta voi ennakkoon tai paikanpäällä varata stailauksen ja ikuistaa itsensä valokuvalla.

Yrittäjä! Myyntipaikkavaraus LakeusVintage-osastolle gasolineosastot@gmail.com (Mikko). Mainitse paikkavarauksen yhteydessä “LakeusVintage”

Cruising 5.5.2018 (säävaraus)
Kävijöille annetaan tilaisuus ulkoiluttaa harrasteajoneuvoansa cruisailun merkeissä. Ajokunnat pukeutuvat oman ajoneuvonsa aikakauden ja tyylin mukaisesti. Oman mausteensa tähän cruisailuun tuo se, että ajoneuvon ratissa on naiskuljettaja. Miehet ovat tervetulleet mukaan karttureina tai matkustajina. Cruisailumahdollisuudesta tiedotetaan sekä ennen tapahtumapäivää että näyttelyn aikana.

Seuraa #lakeusvintage #gasolinemotorshow

Autotapahtumat.com kerää taas tulevia autotapahtumia ympäri Suomen. Ilmoita vuoden 2020 tapahtumasta suoraan meille tästä!
+