Avoin Juhannusajelu vol. 2, Tuusula, 22.6.2018

Tapahtuman tiedot

SccH:n avoin, perinteikäs juhannusaattoajelu, johon kaikki ovat tervetulleita autosta riippumatta ja oletpa SccH:n jäsen tai et.

Tarkoituksena on:
– Ensinnäkin taas välttää tylsistyminen kotona miettien, että mitä tekisi juhannuksena ja ennen kaikkea kierrellä mutkateitä kurvaillen Uudenmaan ja Hämeen alueella.
– Ja tietenkin vaihtaa kuulumisia tauoilla.
– Sekä hyvin ennakkohuollettujen autojen hinauksen välttäminen. Muistakaa tankata ennakkoon!

Kääntöpisteenä on Alvettulan kyläkauppa (150 km mutkateitä Gustavelundista), jonne tavoite on saapua noin klo 20. Kyläkaupassa on mahdollisuus ostaa isompaa tai pienempää purtavaa ja puuteroida nenät.

Jos/kun kyläkaupan jälkeen jää tarve, niin sen lähellä on ratamestareiden kertoman mukaan paikka pysähtyä ja grillailla omia ja/tai kyläkaupasta ostettuja makkaroita omassa (kyläkaupasta ostetussa kertakäyttö)grillissä.

Jos grilli ja makkarat, sekä perhe eivät mahdu urheiluautoon, niin mukaan pääsee myös tavallisella autolla. Asenne ratkaisee, ei auto.

Vietä siis erilainen juhannusaatto urheiluautoillen.

Päivämäärä: 22. kesäkuuta
Aloituspaikka: Hotelli Gustavelundin SBC-parkki. Kirkkotie 36, Tuusula
Lähtöaika: 17:00

Reitti: Gustavelund – pikkuteitä pitkin Alvettulan kyläkaupalle, n. 150 km. Kyläkaupalla ei tiettävästi voi grillata. Viimeistään kyläkaupan sulkeuduttua noin klo 23 halukkaat voivat siirtyä läheiselle joenrantatontille, jossa on mahdollista grillailla ja nauttia kesäyön ihmeellisyydestä.

Paluu: joko omatoimisesti silloin, kun tuntuu, tai johtoautoa seuraillen isonumeroisia (kurvikkaita) teitä kurvaillen.
Seuraa tätä sivua, jos olet kiinnostunut, sillä tarkennuksia saattaa olla tarjolla.

Ajankohta

22. kesäkuuta – 23. kesäkuuta
Alkaa 22. kesäkuuta klo 22:00 ja päättyy 23. kesäkuuta klo 17:00

Sijainti kartalla

Jaa tapahtuma

Autotapahtumat.com kerää taas tulevia autotapahtumia ympäri Suomen. Ilmoita vuoden 2020 tapahtumasta suoraan meille tästä!
+