MLV&friends – Spring Meet 2018, Lohja, 28.4.2018

[vc_row thb_divider_position=”bottom”][vc_column width=”2/3″][vc_column_text]

Tapahtuman tiedot

Perinteeksi muodostunut kauden avaava Maailmanlopun Vehkeiden järjestämä miitti on nyt nimeltään MLV&friends – Spring Meet!

Toivotamme ihan jokaikisen tervetulleeksi viettämään kanssamme kesäkauden avajaisia Lohjan ABC:lle. MLVcrew roudaa paikalle kalustoaan ja toivomme teidän tekevän samoin. Tule siis omalla tai kaverin autolla paikalle juomaan kahvia ja tapaamaan muita harrastajia.

Meillä on myytävänä myös Maailmanlopun Vehkeet -vaatteita ja tarroja.

Järjestämme pihan perälle perinteisesti ns. show-parkin, jossa on esillä laaja kattaus erilaisia harrasteautoja. Ilmoittautuminen showparkkiin avataan tapahtuman kommentteihin myöhemmin.

Muiden kuin show-parkin autojen pysäköinti EHDOTTOMASTI normaaleille pysäköintipaikoille. Mitään kulkureittejä ei saa missään tapauksessa tukkia.

Kysymyksessähän on siis täysin avoin kokoontuminen, vain showparkkiin on valkattu pieni kattaus autoja. Ketään ei paikalta pois käännytetä ja IHAN JOKAINEN on tervetullut. Oli alla sitten mopo tai traktori, auto, prätkä tai mikä tahansa, paikalle vain!

Muistetaan kuitenkin yleiset käytöstavat. Parkkipaikan ympäri jatkuvasti ajelu kielletty ehdottomasti ja häiritsevään ajoon tulemme varmasti puuttumaan. Käyttäydytään järkevästi niin voidaan taas syksyllä kokoontua rauhassa 🙂

ABC Lohja on luvannut kävijöille -10% kahvilinjaston tuotteista!
Tarjouksen saat lunastettua sanomalla kassalla ”Maailmanlopun Vehkeet”. Tarjous koskee VAIN kahvilinjaston tuotteita, ei kauppaa eikä Hesburgeria.

Kaikki kuminpoltto, tarpeeton kiihdyttely ja muu liikenteessä häseltäminen ehdottomasti kielletty! Toivomme että paikalle saavutaan ja paikalta lähdetään rauhassa, vetuja kerkee antamaan muulloin. Tämä ei ole oikea paikka siihen.

Tervetuloa![/vc_column_text][/vc_column][vc_column width=”1/3″][vc_column_text]

Ajankohta

28.4.2018 klo 16.00[/vc_column_text][vc_column_text]

Sijainti kartalla

[/vc_column_text][vc_gmaps link=”#E-8_JTNDaWZyYW1lJTIwc3JjJTNEJTIyaHR0cHMlM0ElMkYlMkZ3d3cuZ29vZ2xlLmNvbSUyRm1hcHMlMkZlbWJlZCUzRnBiJTNEJTIxMW0xOCUyMTFtMTIlMjExbTMlMjExZDE5NzcuMTgwODU1MzA0MzUxOCUyMTJkMjQuMDYwNjQyNjE1ODk3NzI3JTIxM2Q2MC4yOTM1MzkyNDAzODEyNjQlMjEybTMlMjExZjAlMjEyZjAlMjEzZjAlMjEzbTIlMjExaTEwMjQlMjEyaTc2OCUyMTRmMTMuMSUyMTNtMyUyMTFtMiUyMTFzMHg0NjhkYmY3YTUwZjM1ODJiJTI1M0EweDk3Y2FlMDFhYWUwNDdkZWYlMjEyc0FCQyUyQkxvaGphJTIxNWUwJTIxM20yJTIxMXNmaSUyMTJzZmklMjE0djE1MjM0MzYxMDcwMjIlMjIlMjB3aWR0aCUzRCUyMjYwMCUyMiUyMGhlaWdodCUzRCUyMjQ1MCUyMiUyMGZyYW1lYm9yZGVyJTNEJTIyMCUyMiUyMHN0eWxlJTNEJTIyYm9yZGVyJTNBMCUyMiUyMGFsbG93ZnVsbHNjcmVlbiUzRSUzQyUyRmlmcmFtZSUzRQ==”][vc_column_text]

Lähde

https://www.facebook.com/events/438048429982804/[/vc_column_text][vc_btn title=”Ilmoita muutoksesta” link=”url:%23usernoise4|||”][vc_column_text]

Jaa tapahtuma

[/vc_column_text]

[/vc_column][/vc_row]