The D-Day ! Vintage Drags & DD Kustom show, Oripää, 28.7.2018

Tapahtuman tiedot

English: Roll down the text!
The D-Day on yksipäiväinen tiivistahtinen päivätapahtuma, joka huipentuu iltabileisiin. Räyskälä on vaihtunut Oripään lentokenttään, joka tarjoaa meille aiempaa huomattavasti toimivamman infrastruktuurin. Oripää sijaitsee Varsinais-Suomessa, 55 km koilliseen Turusta. Helsingistä matkaa tulee 188 km ja Tampereelta 110 km. Alastaron kiihdytysradalle on noin vartin matka.

Avaamme portit lauantaina klo 9.00, kisa-aika on 11.00-16.00. DD Kustom show on 16.00 – 21.00 ja iltabileet alkavat klo 20 paikkeilla. Baarit ovat avoinna koko päivän ja ruokaa löytyy moneen makuun!

Ohjelma on rakennettu yhdistämällä parhaat palat Vintage Dragsista ja Do-Dadsista, eli jo perinteiseksi muodostunut Vintage Drags ajetaan edelleen lippulähdöllä ja 1/8 –mailin radalla. Hot Rodeille, Kustomautoille ja motskareille suunnattu Do-Dads Kustom Show asettuu alueen ytimessä olevaan suureen sisähalliin ”Okra-Halliin”, jossa on asfaltoitu alusta ja yksi kokonainen seinä saadaan avattua. Arvostettu näyttely tulee jatkossa olemaan kesän merkittävin kustom- ja hot rod-autojen sekä moottoripyörien yhteisnäyttely. Hallissa järjestetään myös iltabileet.

Yöpyminen tapahtuu telttamajoituksessa, alueelta löytyy saunat niin naisille kuin miehillekin, ja jopa ihan oikea uima-allas!

Lippujen hinnat: Ennakkoon 25,00, paikan päällä 30,00. Ratapassi 50,00, sisältää sisäänpääsyn kilpailijalle ja mekaanikolle. Telttamaksu 10,00. 16-vuotiaat ja nuoremmat ilmaiseksi vanhempien kanssa.
—–
Do-Dads Reunion and Vintage drags is now The D-Day! Our new venue offers a great track for the Vintage Drags plus an indoor Do-Dads Kustom Show arena, including the evening party! We have area for camping,we offer breakfasts and even a real swimming pool!

Oripää airfield is about 60 km:s from Turku Harbour and some 190 km:s from Helsinki Harbour.

We open at saturday morning at 9.00, racetime is from 11.00 – 16.00. Do-Dads Kustom Show is from 16.00 – 21.00 and the evening party starts around 20.00. Bars are open for the whole day and night.

This is the greatest kustom life – party in the Finland!

Autotapahtumat.com kerää taas tulevia autotapahtumia ympäri Suomen. Ilmoita vuoden 2020 tapahtumasta suoraan meille tästä!
+