Heinäkuun autotapahtumat

Autoglym Rally 2018, Sastamala, 12.7.2018

Autoglym Ralli jälleen hienoilla erikoiskokeilla 

Perinteinen testirallien järjestäjä PR-Racing tekee jo täyttä päätä 
tulevan kesän rallia. Pieniä muutoksia on tehty sekä reittiin että 
huoltopaikkaan. Ne muutokset on kaavailtu juuri sillä silmällä, että 
Autoglym Ralli soveltuisi entistäkin paremmin testaustarkoituksiin. 

Bussfest 2018, Somero, 20.-22.7.2018

Nordiska Typ 2-klubben (NT2K) eli Pohjoismaiden tyyppi 2 -kerho on kansainvälinen yhdistys kaikenikäisten Volkswagen-hyötyajoneuvojen eli bussi-, paku- ja retkimallien harrastajille. Bussfest on kerhon päätapahtuma, jota on järjestetty vuodesta 2002 lähtien Ruotsissa ja viime aikoina muissakin Pohjoismaissa.

RADALLE.com Festival, Motopark, 20.-22.7.2018

Legendaariset RADALLE.com Motopark Autofestivaalit 2018! Luvassa mm. Timeattackia, Driftingiä, Osallistu Omalla Autolla, GT-racea sekä kiihdytyskilpailua. Leirintäalueen puolella artistipitoiset huippubileet perjantai- ja lauantai-iltana mm. Petri Nygårdin ja Lord Estin kanssa. Ikärajaton festari sis. K18 anniskelualueen.

The D-Day ! Vintage Drags & DD Kustom show, Oripää, 28.7.2018

The D-Day on yksipäiväinen tiivistahtinen päivätapahtuma, joka huipentuu iltabileisiin. Räyskälä on vaihtunut Oripään lentokenttään, joka tarjoaa meille aiempaa huomattavasti toimivamman infrastruktuurin. Oripää sijaitsee Varsinais-Suomessa, 55 km koilliseen Turusta. Helsingistä matkaa tulee 188 km ja Tampereelta 110 km. Alastaron kiihdytysradalle on noin vartin matka. 

Autotapahtumat.com kerää taas tulevia autotapahtumia ympäri Suomen. Ilmoita vuoden 2020 tapahtumasta suoraan meille tästä!
+